Kena Kecam? Jalan Terus!

safe_image-3

YA. Jalan Terus.

Sis faham fasa startup ni kita semua tak sempurna.

Serba tak lengkap.

Mulut org sekeliling mcm tempayan, kita tak boleh tutup.

Tapi sbnrnya tempayan ni kita boleh amik tukul besi,

Kita pecahkan je.

Biar hancur lebur gitu.

Bila kita setup kedai, bukan satu malam terus siap.

Sama jugak mcm kedai fb kita, blog kita.

Walaupun kita dah mention, ” wey aku dah pindah kedai tapi masih belum siaplah. Baru je nak renovate “

Mesti ada bunyi kan?

” wey kedai ko ni dah kenapa tak lengkap? Signboard takde, itu tak de , ini tak cukup bagus ”

TAKPE.

JALAN TERUS.

Bukan ada siapa tolong kau pun sis.

Kau banting tulang sorang2 sis.

Orang akan terus bercakap sis, they give us free advise.

And that’s what u get.

NOTHING.

( Tetiba speaking kan )

.
.
Ok lah.

Ingat pesan sis.

Biar bermula dengan apa yg kita ada.

Tak perlu tunggu semua sempurna baru nak mulakan.

Masa kau susah skg ni ada siapa byrkan hutang kau, sewa rumah kau, utiliti kau?

Takde?

Kalau takde, pekakkan telinga, jalan terus.

Pastu jgn lupa buat homework kalau dh join kelas 😂😂😂

BELUM REGISTER KELAS? KLIK DI SINI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s