Kelebihan Bisnes Menggunakan Fan Page

​Sis nak share. 
Mitos susahnya nak handle fan page. 
Ya.
Memang susah kalau tak jumpa caranya.
TAPI.
Jika tahu caranya, InsyaAllah 🙂
.
Di fan page segalanya bermula.
Kita boleh mulakan tanpa iklan berbayar.
Sepert sis selalu pesan.
Susun funnel betul2.
Susun product tier betul2.
.

.

Berhenti menjual.
Mula seeding.
Pilih produk yang betul.
.

.
FB sediakan platform fan page sebagai kedai rasmi di fb.
Ya.
Di fan page sis boleh retargetting pada satu hari nanti, iaitu bahasa tempatannya iklan saka.
Bila sis dah ready, dah ada modal sikit, belajarlah buat ads.
Buatlah retargetting supaya sis tak letih pada satu ketika nanti.
Menjelang 2017 persaingan semakin sengit.
.

.

Ambil tahu apa itu database.
Ambil tahu apa itu frequency.
Kenapa frequency ni penting dlm branding.

.

.

Lepas tu barulah citer pasal benda lain.
Jangan gelojoh sangat nak buat hardselling dan meroyan nak remove2 friends bila takde siapa like status fb 🙂
#sisshare

#testimonistrong

#ternakpage
Belum Register? KLIK DI SINI


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s