Tak Mengaku Owner, Anggap Rezeki Ejen

Selesai COD produk, Wanita dari Parit Buntar​ ini berkongsi kisah petikan Situasi whatsapp agen dropship beliau.

Sis ni baik la,COD barang untuk custmer saya tapi tak mengaku pun sis yang owner…siap mengaku sebagai pembantu untuk penghantaran je..

Penah saya jual produk,saya agen kepada STOKIS nama …,dia COD produk untuk custmer saya tapi dia letak name card dia dalam plastik produk..saya follow up custmer..dia cakap “tak pe la,saya order terus dari stokis sis,sebab saya dapat diskaun 20%..dengan sis bagi 10% je” sis rasa custmr tu akan repeat tak order dari kita ??


Jawapan niza.


Saya bukan baik..tapi dah memang tu custmer awak..rezeki awak,kenapa saya perlu mengaku saya yang owner..tu dah macam saya rampas rezeki awak..biar custmer repeat order dari awak,bukan dari saya..



Ermm..bukan nk habaq niza ni baik..tapi cuma nak mengingatkan..

Kalau kita dah niat berkongsi rezeki dengan agen..ikhlaskan niat kita..

Tak akan kurang  rezeki kita kalau kita ikhlas,jujur dan amanah.
Biar sikit..yang penting berkat. 😉😉

#jangankecamakak 😄😄

Share di FB anda jika bermanfaat.
Follow FB beliau KLIK DI SINI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s